Reilua suomalaista ruokaa ja suominostalgiaa vuoden jokaisena päivänä

Ravintola Savotta vie vieraansa Senaatintorilta suoraan menneiden vuosikymmenien Suominostalgiaan. Savottahenkinen sisustus sekä persoonallisesti esille laitetut annokset ovat saaneet inspiraationsa Suomen rikkaista metsistä, tuhansista järvistä sekä suomalaisesta ”sisusta” ja tukkilaisperinteistä. Ravintola on kunnianosoitus sadoille tuhansille metsä- ja uittomiehille, työmaiden emännille sekä tehtaan patruunoille.

Savotan sisustuksesta löydät vanhoja esineitä menneiltä vuosikymmeniltä ja savotta-ajoilta. Alakerran kämppätuvan yli satavuotiaat lattialankut, vanhat tuolit ja pöydät olemme tuoneet eri puolilta Suomea. Katutason uudemmasta salista löydät mummolasta tuttua vanhaa rekvisiittaa ja astiastosta vanhaa sekä uutta kuuluisaa suomalaista Arabiaa muumimukeineen. Omaleimainen sisustus, suomalaisen keittiön parhaimmat raaka-aineet sekä Savotan Sannien ja Jätkien leppoisa huolenpito johdattelevat sinut menneiden aikojen nostalgiseen tunnelmaan.

Sanotaan, että metsä on suomalaisen kirkko, siihen sopiikin osuvasti, että Savotan katutason ravintolasalista avautuvat komeat näkymät suoraan Senaatintorille ja Tuomiokirkolle. Alakerran tukkilaishenkinen Kämppätupa soveltuu loistavasti myös yksityistilaisuuksiin.
Tutustu tiloihin tarkemmin >>

Savotta on valittu tarkan kriteeristön mukaisesti Valitse vastuullisemmin-palveluun, joka auttaa valitsemaan kestävämpiä tapoja elää ja viihtyä Helsingissä.

Ravintola Savotassa voit vierailla vuoden jokaisena päivänä! -
Savotta on auki niin arkena kuin pyhäpäivinäkin!